Wegetariański sos czosnkowy, pikantny Ciloglu jest ostrym sosem o intensywnym smaku i aromacie.Ma szerokie zastosowanie w kuchni.
Sposób użycia: Pikantny sos czosnkowy może być używany do podkreślenia smaku dań obiadowych, dań z grilla, sałatek, warzyw, hamburgerów czy kanapek. Sos czosnkowy ostry to idealny dodatek do tureckiego kebaba.
Skład: Sos bazowy Hter Woda, olej rzepakowy, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia kukurydziana, sól, Eigela Sa GORĄCY SOS CZOSNKOWY, ZASTELI, Z. Voedingszuren ( E oblodzenie (E 412), konserwant (E 202), przeciwutleniacz (E 351 Dishoten (4,5%), sól, kwas (E 330), mielony biały Plefer Pel E-Składniki: Sos bazowy (woda, olej rzepakowy, Syrop glukozowo-fruktozowy, kukurydza sta katad 4, zagęszczacz (E 412), konserwant (E 202), przeciwutleniacz (E 385), aromaty, Su Sat, Adid (E 330), pieprz biały mielony, pietruszka, konserwanty (E 202, E 2f) i- koz-fuktoz şunubu, Mısır nişastası, Tuz, Yumurta sarısı, Asider (E 260, E 30 Hati o E 202), Anlioksidan (E 385), Aromalar), Şeker, Sarımsak (% 4,6), Kırmz ale Meyanoz, Koruyucular (E 202, E 211) NL – Ingrediënten: Basissaus
Waga netto: 500g
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.