Przepyszna turecka specjalność z gotowanych owoców, w 100% naturalna, wysoko skoncentrowana, polecamy na kanapki, naleśniki, ciasta. Wszystkie syropy można połączyć z pastą sezamową - tahini, w ten sposób powstanie smaczna pasta na kanapkę.
Melasa z owoców granatu 100% naturalna bez dodatków poprawiających trwałość lub smak
Sos z owoców granatu, nar aromali sos, jest tureckim syropem o lekko kwaśnym smaku
Hurma pekmezi to naturalna melasa z daktyli
Sos chałwowy zdrowe źródło energii. Doskonały na pożywne śniadania.
Tahini to pasta sezamowa, która powstaje ze zmielonych ziaren o orzechowym posmaku. Zawiera mnóstwo przeciwutleniaczy, które pozwalają długo cieszyć się zdrowiem, ponieważ są naturalnymi lekami na nowotwory.
Mieszanka pistacji, orzechów, migdałów w słodkim syropie
Syrop winogronowy w Turcji uważany jest za swoisty kod młodości
Carob Melasa jest słodkim tureckim przysmakiem zrobionym z owoców drzewa świętojańskiego
Tahinli Keçiboynuzu pekmezi to naturalna pasta z drzewa świętojańskiego i pasty sezamowej
Tahini z winogronem to naturalna pasta z winogron i pasty sezamowej
Melasa z naturalnej daktyli bez dodatku cukru 375 g.
Pasta chałwowa z orzechami laskowymi. Tahin findik pureli pekmezi to naturalna pasta z winogron i z orzechów.
Tahin findik pureli pekmezi to naturalna pasta z orzechów ziemnych 320g.
Wegańskie masło z orzechami laskowymi