Ten owoc zarówno marynowany jak i wyciskany początkowo używany w kuchni śródziemnomorskiej, stał się ulubionym przysmakiem także Polaków.
Tureckie suszone czarne oliwki z pestką zdrowe i lekkostrawne
Tureckie naturalnie suszone czarne oliwki z pestką kuru sele
Soczyste duże czarne oliwki z pestką zdrowe i lekkostrawne
Duże, mięsiste, delikatnie solone oliwki yagli sele
Duże, mięsiste, naturalnie fermentowane oliwki
Tureckie suszone czarne oliwki z pestką, mało solone
Turecka pasta z przecieranych oliwek z tymiankiem i miętą
Duże, mięsiste, zielone oliwki nadziewane ząbkiem czosnku
Duże, mięsiste, zielone oliwki nadziewane czerwoną papryką
Duże, mięsiste, zielone oliwki nadziewane migdałem
Tureckie naturalnie suszone czarne oliwki z pestką kuru sele
Duże, mięsiste, zielone oliwki nadziewane pomarańczą